Tillbaka på produkt sidan

Wilbers Adjustline 641 Mono Competition 46 millimeter stötdämparsystem kompromissar inte, varken med svarsresponsen, reaktionen eller hållbarheten.

Utrustad med radial kolvar, våtsmorda styrningar, teflonbelagda sfäriska lager och har högsta funktions- och kvalitetsstandard för professionella gat och ban applikationer. Limitations / Comments for your bike: - None-

Du som väljer Wilbers Adjustline 641 får steglös fjäderförspänning (verktyg ingår eller så kan du som tillval beställa en fjärrkontroll för hydraulisk förspänningsjustering) och returdämpningen justeras via ett ventilsystem med en ratt som har 22 olika justeringsnivåer. Kompressions dämpningen kan justeras med 22 klick i Low-Speed och ytterligare 22 klick i High Speed funktionen, det erbjuder ett maximalt register att justera dämparna individuellt för race eller för högsta nivån av komfort och prestanda på gatan. En extern kvävefylld aluminium reservoar sitter fast med dämparen genom en stålomspunnen slang. Reservoaren innehåller den fjäderlkontrollerade High-Speed och det nålkontrollerade Low-Speed ventilsystemen och kan monteras separat för enkel justering och bättre kylning.

Utan extra kostnad ingår att fabriken väljer fjäder och dämpning efter din personliga åkstil och behov, därtill är justering av markfrigången är också tillgänglig. Detta utan extra kostnad, liksom valet mellan två olika färger.

Wilbers Adjustline är 100% tillverkade i Tyskland med bästa kvalitet och material, allt enligt den industriella standarden ISO 9001. Den täcks av 5-års garanti och de kan helt demonteras för service och enkelt repareras om något händer. Wilbers stötdämpare bygger på beprövad teknik sedan 1985. Allt testas kontinuerligt både i tävlingssammanhang och på gata, allt för en säkrare och roligare körning.

I standardpriset ingår:
• Justerbar fjäderförspänning
• Justerbar returdämpning i 22 klick
• Justerbar Low-Speed kompressisions dämpning i 22 klick
• Justerbar High-Speed kompressisions dämpning i 22 klick
• Extern reservoir kopplad med stålombunden slang för flexibel montering, maximal kylning och enkel justering.
• Färgval – Blå fjäder med röd retur dämpningsratt eller svart fjäder med silverfärgad retur dämpningsratt.
• Jndividuell anpassning av sitthöjd. Stötdämparen tillverkas efter ditt val, välj högre, standard, eller lägre (+ 25 mm / original / - 20 mm / - 35 mm).
• Inställning av stötdämparen efter dina behov och körstil
• ABE-godkänd och E-märkt av tyska TÜV

I standardpriset ingår inte (Option):
• Hydraulisk fjäderförspänningsjustering (rekommenderas för enklare hantering eller om utrymme för justering med handverktyg saknas), färgval för justeringsratt ingår
• Längdjustering av stötdämpare +/- 5 mm för finjustering i racingsammanhang

För vissa motorcyklar är inte alla tillval möjliga! Se begränsningar nedan för din Modell (Limitations / Comments for your bike).

Wilbers stötdämpare monteras efter beställning för att matcha dina personliga behov och din körstil. För att göra detta behöver vi aktuell information från dig, så att rätt fjäder kan väljas och alla inställningar kan göras individuellt för dig. Personlig vikt anges i kilo med komplett utrustning på. Svara i fälten nedan. Notera att om vi får fel uppgifter kommer din fjädring inte att arbeta korrekt. Kontakta oss om du har några som helst frågor. Leveranstiden är cirka 14 arbetsdagar.

• Förarens vikt med utrustning:
• Tyngsta bagagevikten och procent av tiden den är monterad på cykeln
• Passagerarvikt med utrustning och procent av tid passageraren åker med
• Typ av körning - sporttouring, touring, bankörning, grusvägar

Wilbers Adjustline 641 Mono Competition  Blueline

Blueline, klicka för att se Blackline

Tillbaka på produkt sidan

Stötdämpare för min MC i e-butiken