Home
Nyheter

Alla produkter

Om oss

Suspension Service

Köp Wilbers online nu

Kontakta oss

Stötdämpare för alla MC

Wilbers Quad

Wilbers Scooter

Wilbers Coilovers

Suspension Technology

Racer Support Program 2014

Lucy having fun

Stefan Nebel BMW HP4 Lausitz 2013

Lucy Glöckner BMW HP4 Lausitz 2013

Wilbers IDM Superbike Team

Ladda ner Teamflyer

Ladda ner
Teamflyer

Sedan unga år har Benny Wilbers, grundare och ägare av WILBERS Suspension, en passion för motorsport, först som förare och senare som teamägare. År 2010 påbörjades i och med samarbetet med BMW ett nytt kapitel, först med S 1000RR och sedan år 2013 med den exklusiva användningen av BMW HP4 sportmotorcyklarna.

WILBERS IDM Superbike-teamet med förarna Lucy Glöckner och Stefan Nebel stod framför den inte allt för enkla uppgiften att korta ner varvtiderna för HP4 med sitt elektroniska fjädersystem, så att den kunde konkurera med dem bästa piloterna Europas.  Motorcykeln är högst komplex och mycket engagemang behövdes för att slutföra utvecklingen av det elektroniska systemet. Men i slutet av säsongen stämde varvtiderna och Stefan Nebel kunde ta plats 3 på Lausitz Speedway (Tyskland), vilket gav bekräftelsen för teamets prestationer.

När vi var på plats i Nordhorn, Tyskland, på grund av en fortbildning, kunde vi själv bemöta teamets högst professionella arbetssätt och de noggranna förberedelserna av BMW HP4 tävlingsmaskinen inför säsongen 2014.

Alla teammedlemmars kompetens, bra stämning och beredskapen att låta utomstående som oss ta del av deras kunskap, har verkligen imponerat på oss.

Det kändes hur mycket våra kunder skulle tjäna på denna högteknologi som förstärktes ytterligare när utrustningen av BIMOTA togs över.

NCCR Sverige önskar WILBERS IDM Superbike-teamet en framgångsrik och rolig säsong 2014 med Lucy Glöckner och Stefan Nebel.

Wilbers HP4 IDM Team WILBERS
WILBERS Factory training, NCCR Jens with Alex Klages & Burkhard Stembler

Stefan Nebel

Lucy Glöckner

IDM SBK Team WILBERS Stefan, Lucy & Alex

Lucy & NCCR Birgit talking Suspension

WILBERS IDM S1000RR

Wilbers IDM workshop
WILBERS IDM Raceteam

Gaffel delar

MC & fyrhuling

Fjädar för stötdämpare & gaffel

Gaffelolja

Klassik stötdämpare

Set up din fjädringssystem

Köp Wilbers online nu

Info & Villkor

NCCR Website

Kontakta oss

Alla produkter

© NCCR AB 2013-2014