WilbersLogo17
Nyheter

Alla Produkter

Om oss

Wilbers Service

Köp Wilbers online nu

Kontakta oss

Sötdämpare för alla MC

Wilbers Quad

Wilbers Scooter

Wilbers Coilovers

Suspension Technology

WILBERS Produkter
Witop12
Screenshot Wilbers Sverige e-butik

Det bästa fjäderbenet kan bara fungera om det är anpassat till användningsområdet. Hos WILBERS är vi angelägna om att förstå precis vad kunden behöver i detalj, för att kunna producera just det fjäderbenet som behövs för att optimera körupplevelsen och känslan för fordonet.
I vår e-butik eller i direkt dialog med våra kunder frågar vi redan hos dem förmånliga Ecoline fjäderbenen efter både förarens och passagerarens vikt, den vanliga packningens vikt och naturligtvis efter det planerade användningsområdet, väg eller terräng, touring, sportig körstil eller racing. Så kan vi hos WILBERS bestämma passande shimsning och rätt fjäderkonstant under produktionen.

Människor är olika långa och inte varje original motorcykels sitthöjd passar perfekt. Därför kan WILBERS fjäderben beställas i standardlängd eller med sitthöjdsändring -20mm/-35mm eller +25mm.

Självklart levereras WILBERS fjäderbenet fjärdigt för montage och i passande grundinställningar, för körglädje redan från första början.

Eftersom alla dessa aspekter kan vara betydelsefulla för våra kunders nöjdhet och säkerhet, erbjuder vi en individualisering av alla WILBERS fjäderben utan extrakostnader.

Hos WILBERS Adjustline fjäderbenen kan man dessutom utan extrakostnad välja mellan Blueline eller Blackline med olikfärgade reglage. Som debiterad option erbjuder vi för denna serie även en komfortabel hydraulisk fjäderförspänning samt ”Race” längdinställningen för fjäderbenet.

Fjäder, olja, sänkning

Bättre kontrol

Fram och bak

Wilbers olja

Klassik stötdämpare

Set up din fjädringssystem

Köp Wilbers online nu

Villkor & Info

NCCR Website

Kontakt oss

Alla Produkter

© NCCR AB 2013-2014

WILBERS ProdukterWILBERS Produkter