Home
Nyheter

Alla produkter

Om oss

Suspension Service

Köp Wilbers online nu

Kontakta oss

Stötdämpare för alla MC

Wilbers Quad

Wilbers Scooter

Wilbers Coilovers

Suspension Technology

Witop14

Gaffelservice

Vi erbjuder gaffelservice och ombyggnader. Oavsett om det handlar om professionell service, byte av simmerring och glidlager eller tuning. NCCR är din kvalificerade partner när det gäller arbeten på gaffelrören. En enkel service med byte av simerring kostar 1490kr om gaffelrören levereras till oss. Servicen innehåller olja, simmerringar och polering av glidrören. Tuningspaketet ”Road” kostar 2990kr och omfattar dessutom ett par gaffelfjädrar som är anpassade till fordonsvikt samt användningsområde plus en bearbetning av glidaren. I tuningspaketet ”Race” bearbetar vi därutöver kolvarna, ändrar hydrostoppen och gaffelns hydrauliska setup, totalpriset blir då 3990kr. Resultatet är en känsligt svarande, individuellt justerad gaffel som kan konkurera med dyrare lösningar i alla aspekter. Förutom mätningar och reparation av skadade gafflar, erbjuder vi även sänkningar. Arbetsomfattningen liknande som paketet ”Road”, pris 3290kr

Promoto gaffelfjädar progressiv

Promoto jobbar sedan många år med prisvärda alternativ inom fjädringsområdet och bevisar därmed vår kvalité till sparpriset. Promoto fjädrar konstrueras lika noggrant som andra produktlinjers dyra fjädrar.

Progressiva Promoto gaffelfjädrar består av siliciumfjäderstål klass B, produceras på modernaste, datorstyrda maskiner och har anpassats exakt på respektive motorcykelmodell med hjälp av körförsök.

Deras progressiva egenskaper garanterar en fin respons vid låg infjädringshastighet, men hindrar även gaffeln från att slå genom eller ”dyka in” för långt när du bromsar skarpt eller när du råkar köra ner i ett potthål vid hög hastighet.
.

Promoto progressiva gaffelfjädrar hittar du i vår e-butik.

Wilbers gaffefjäder linear

Om progressiva gaffelfjädrar är en ”allrounder” och optimala för touring- och off road motorcyklar, så är WILBERS linjära fjädrar specialisten.

I och med det linjära beteendet går gaffeln att justera mycket exakt och är därmed ideal för väldigt sportiga förare och såklart tävlingsbanan.

Fler kännetecken av de linjära fjädrarna är av förstklassigt kromsiliciumfjäderstål, ABE nummer och 29 års garanti. Trots de linjära gaffelfjädrarna uppstår progression i slutet av fjädervägen på grund av en luftkudde.

I våra gaffelombyggnader för tävlingsbanan använder vi dessa linjära fjädrar som erbjuder vid professionellt bearbetning en väldigt fin respons över hela fjädringsvägen.

Gaffeldelar

Gaffelservice görs hos oss med dem bästa tillbehören som marknaden erbjuder. WILBERS testade i minutiöst arbete gaffelsimmerringar och glidlagar för maximal sensibilitet och maximal tätning! Var inte nöjd med mindre!

Ifall man måste ersätta ett skadad glidrör eller gaffelben – framför allt hos en upside down-gaffel – kan det lätt bli dyrt. Även ett nytt originalgaffelben är inte direkt billigt heller. Här kan du lätt spara upp till 50% av kostnader med tillbehörsglidrör och -gaffelben.

Promotos glidrör och gaffelben motsvarar exakt originalmåtten.
Som extra kan du ofta välja mellan en gyllen titan- eller svart DLC kolfiberbeläggning.

Många gaffelkomponenter hittar du i vår e-butik.

 

Gaffel delar

MC & fyrhuling

Fjädar för stötdämpare & gaffel

Gaffelolja

Klassik stötdämpare

Set up din fjädringssystem

Köp Wilbers online nu

Info & Villkor

NCCR Website

Kontakta oss

Alla produkter

© NCCR AB 2013-2014